Christian Grau får UBEGRÆNSET budget og vælger 5 drømmebiler – bag rattet af Ferrari Roma...

Christian Grau får UBEGRÆNSET budget og vælger 5 drømmebiler – bag rattet af Ferrari Roma...

Show Video

Hvad er det du laver Grau? Jeg skal finde det sted, hvor de synger "Push it!". Ha, ha, ha, ha... Der var den. Undskyld, er jeg ulidelig at høre på? Nej, overhovedet ikke.

Jeg elsker, at vi hører den der sang 30 gange. Push it! Push it real good! Grunden til du er her Grau... ... det er for at prøve den nye Ferrari Roma. Men det er jo også for...

... at fortælle mig lidt om, hvad der står i din drømmegarage. Hvis du frit kunne vælge. Hvis du kan abstrahere fra denne Roma. Så vi kører en tur... ... og snakker om, hvad der står i din drømmegarage. Og jeg har givet dig en udfordring... ... hvor du skal koge det ned til 5 biler. Wow, ja... Og så kan vi tage dem én efter en.

Men jeg tænker, at hvis du bare starter bilen, så kører vi afsted. Bilen vi kører i i dag... ... er den helt nye Ferrari Roma. Som er en 620-hestes GT-bil. På Formula TV har vi tidligere kørt modellen.

Og videoen kan du se, ved at trykke på linket. Mens du er igang... ... så husk da også lige at trykke ABONNER på Formula TV! Og slå den lille "klokke" til. På den måde får du besked... ... hver gang der er en ny video parat. Og nu må vi hellere komme tilbage til dagens hovedperson. Som uden tvivl er en af Danmarks største bilnørder...

Nemlig, Christian Grau. (Ferrari Roma starter op...) Ahhhhhh! Ja, det bliver godt! (Roma gasser op!) Jamen, det ka' altså noget.

Det er også det der med at starte en kold Ferrari op. Og mærke hvordan den allerede snapper efter grebet. Vi taler om det, som om det er noget alle kender, ik? Når man lige starter en kold Ferrari op... Men Grau, vi kan jo godt starte med nummer 1 i din drømmegarage... ... mens vi holder stille her ved lyskrydset. Den er nem.

Der tager jeg en Singer 911. Nå. Ja. Jeg synes jo på en måde, det er en horeunge... ... men en meget fin horeunge. Ja, det er en meget fin horeunge.

Man har taget alt det bedste fra en pre-bumper 911... ... og så er det beefet op, så den bliver lidt mindre uskyldig. Og lidt mere rigtig. Jeg synes, der er både noget lækker æstetik i den.

Og så synes jeg også... ... som lidt purist... ... den har jo ikke noget elektronik eller nogle ting. Det er ikke meget i hvert fald. Det er en bil, du kører som i de gode gamle dage. At du så kan blæse fra den i en VW Golf R... ... er jo så noget andet. Men jeg synes bare, at en bil du mærker... ... som du kører aktivt. Og som æstetisk set er så tæt på fuldendt.

Det er ligesom no-braineren. Min nummer 1. Det er jo interessant nok... ... for en Singer er jo også en udtryk for den her "restomod"-bølge... ... vi taler om i nyere tid. Og som jeg egentlig har været meget forbeholden overfor. Du tager jo heller ikke malerierne ned i Peterskirken og siger... ... det her kan vi gøre federe. Men hvordan kan du være forbeholden Grau, fordi...

... du har en Alfa Romeo. Det er jo nemlig det. Da jeg skulle ha' Alfa'en, ville jeg gerne have en 911. Men de 911'ere jeg kunne få til den pris, var ikke så fede. Så jeg tænkte, at nu køber jeg den fedeste Alfa Romeo 2000 GT i stedet for...

... at købe en sløj 911'er. Og der må vi hellere sige til dem, der ikke ved, hvad du kører i... Det er en Alfa Romeo 2000 GTV Bertone... ... Veloce! Fra 1973. I blå. Og den er modificeret en lille smule. Det sjove var, at jeg var ude at kigge på lidt forskelligt.

Og jeg havde i forvejen kørt lidt forskellige af dem. Som udgangspunkt ville jeg have forsvoret, at jeg ville have taget den... ... der havde fået lavet halvbur og andre sæder i. Og var sænket lidt og det ene og det andet. Men da den så stod der. Syntes jeg den var rå på den rigtige måde. Og da jeg så kørte i den.

Så var den bare skarp. Den har 160 hk. Hvad har den standard? 130 hk. Og så har den nogle motherfucker-bremser. Det er tit det svage punkt i en klassisk bil.

Ja, det er tit sådan nogle underkaffekopper til en espresso. Hvis ikke det er tromler. Den kørte bedre... ... og den så lidt mere rå ud. Hvis det er lavet rigtigt, så kan jeg egentlig meget godt li' det. Jeg synes egentlig stadig, at det har noget ukristelighed i sig. Altså at lave om på en bil? Ja. Men jeg synes, der er nogle, der gør det godt.

For eksempel Singer gør det rigtig godt. Jeg synes også de der, som laver Land Rover Defender, der hedder... ... CoolNVintage gør det godt. Det er et portygisisk foretagende. Deres tilgang til det er, at de elsker bilen så meget...

... så de gerne vil fuldende den og give den det sidste. OG NU GÆLDER DET OM AT SKRUE OP... ... OG NYDE RESTEN AF INTERVIEWET. HUSK AT TRYKKE ABONNER! Så bliver vi så glade på Formula TV.

2021-02-20 20:58

Show Video

Other news