Jelen na ražnju. Pečenje od Jelena. Meso br.1 po kvaliteti.

Jelen na ražnju. Pečenje od Jelena. Meso br.1 po kvaliteti.

Show Video

Sot unë jam duke përgatitur dre në hell dhe kjo është një speciale për 10,000 pajtimtarë. Së pari unë lidh këmbët dhe pastaj lidh pjesën e pasme, unë shpoj tela, dhe kthej drerin, unë nxjerr tela dhe pastaj shpoj anën tjetër. Shtrëngojeni sa më shumë që të jetë e mundur, sepse është një hell druri dhe nuk kemi pajisje ndihmëse për të mbajtur drerin.

Unë do të siguroj shpinën dy herë dhe pastaj lidh qafën dhe kokën. Për momentin nuk është sezoni i gjuetisë, ky dre u qëllua, ai u godit në qafë sepse ishte plagosur, përndryshe ne nuk do të kishim një dre në pështymë sot. Kur e lidha plotësisht, këmbët, shpinën dhe qafën, sepse ai u qëllua këtu, qafa i ishte prerë. Timeshtë koha ta kriposim brenda.

Mirza. Ju keni arritur! Si po shkon? Ckemi? Si jeni? Unë përgatita gjithçka, Zjarri është i mirë, shpresoj që mishi të jetë i mirë. Unë përgatita gjithçka, ne do ta provojmë dreri në një hell sot. Tani unë do të ndez zjarrin, për ta vënë atë të piqet, nuk kemi më asgjë për të pritur.

Le ta veshim! Do ta rrotulloni, keni shprehur dëshirën. Po, të jem i sinqertë, unë provova mish dreri në çdo mënyrë të mundshme, por këtë nuk e kam provuar kurrë më parë, Shumë thonë që nuk mund ta bëjmë këtë, kjo është provë se mundemi! Ne do të provojmë sot. Ju më dhatë atë ide dhe ne pritëm rastin, Ashtu siç ju thashë më parë, nuk është sezoni i gjuetisë së drerit Tani as nuk lejohet dhe as nuk rekomandohet të gjuhet. Kështu që ne e pritëm rastin dhe ndodhi që ky dre u lëndua dhe na u desh ta qëllonim. Do të jetë mirë, unë ndeza një zjarr këtu, duke e pjekur atë në një metodë tjetër sesa bëra mish qengji, unë së pari ngroha pjesën e poshtme për të ngrohur drerin I shtriva prushin vetëm nën këmbët, shpatullën dhe qafën.

Unë nuk do të vë asgjë nën brinjë, sepse ato janë të holla, kështu që ne nuk i thajmë ato. Kjo është interesante sepse ne pjekim mish qengji në një mënyrë tjetër. Kur ai fillon të djersitet, ne do ta kriposim. Sa i përket mishit të drerit, ai është mishi me cilësinë më të lartë në botë. Ju duruat mirë, nuk mund të uleni këtu dhe ta ktheni atë të shqetësuar nga tymi. Mezi po e shijoj.

Mua gjithashtu. Derisa të përfundojë dreri, duhet të hamë diçka, pasi nuk kemi tryezë, unë do të përgatis një trung dhe do të na sjellë mish të tharë dreri. Bukur, solla edhe djathë, prandaj shihemi së shpejti. Ja ku jam Këtu është djathi dhe mishi i thatë i tymosur.

Ju jeni zhdukur për një kohë të gjatë, unë kam përgatitur regjistrin. Ju doni të merrni përsipër, më lini ta kripos. Kur ta kriposni, përgatitni mishin për ne. tashmë po prishet dhe nuk u tha.

Duket shkëlqyeshëm. E heqim për 15 minuta. Mishi i thatë është nga dreri Evropian (RED). Provoni provën e parë.

Mendoj se do ju pelqeje. Merrni pak djathë. A ju pëlqen Paprika e nxehtë? Jo. Ky vend është i shkëlqyeshëm.

Ky kompleks është vërtet i mirë. Sidomos pasi që ju keni këto drera që vrapojnë përreth Ne jemi unikë në Bosnjë dhe Hercegovinë dhe ne jemi prodhuesi më i madh i drerit. Ne kemi rreth 200 dre këtu, Vetëm ne kemi drer Evropian (RED) në Bosnjë dhe Hercegovinë. Ne gjithashtu kemi drerë, drerë dhe shumë lloje të tjera.

Ajo që është specifike në PPG JELEN është se të gjithë drerat janë të lirë në një zonë të madhe. Rreth 700.000m2 Ne normalisht nuk gjuajmë dre, ne shesim kryesisht individë të gjallë. Kjo bëhet në 10 minuta. Unë shoh njerëz që vijnë në kompleks për të pushuar dhe relaksuar. Ju gjithashtu keni një shesh lojrash për fëmijë. Njerëzit janë ulur në një restorant dhe drerat po kalojnë pranë.

Kompleksi është i hapur çdo fundjavë nga ora 10 e mëngjesit deri në 10 të mbrëmjes. Ne jemi të vizituar mirë njerëzit kanë mundësinë të ecin në ajër të pastër dhe të shohin dre. Ata gjithashtu mund të provojnë specialitete të gjuetisë në restorant.

Mendoj se i kemi sjellë pak freski skenës turistike në vendin tonë. Pas kësaj video duhet të keni dreri të pjekur në menunë e restorantit. Shumë miq duan ta provojnë. Ne nuk e kemi menduar për këtë, por nëse disa dreri lëndohen përsëri, unë do t'ju ftoj ta pjekni për ne. Nëse ai ka probleme dashurie. Nuk ka problem Dëshira ime është të piqem atë dre të madh 250 kg, të gjithë thonë se nuk mundet, por ne do ta provojmë me siguri.

Mendova se as ky nuk mund, tani mendoj se mundet dhe do të shohim se si do të jetë. Unë mendoj se kjo është një ide e shkëlqyeshme sepse je mjaft krijues dhe mendoj se do ta realizojmë në të ardhmen me siguri. Kam një dhuratë për ty sepse më përshëndete kështu, do të kthehem së shpejti. Kjo është një guaskë veze struci, e shpëtova për fat të mirë, tani është e juaja, sepse ne e realizuam idenë dhe pjekëm drerin, mund t'ju sjellë fat tani.

Faleminderit, nuk kam pasur rast të shoh ose mbaj një vezë struci deri më tani. Unë kam një dhuratë edhe për ju. Kjo është një prerje druri e punuar me dorë në bririn e një dreri të djerrëve, Kjo fotografi u krijua në fermën tonë, Një dre e djerrë në një bri nga një drerë djerrë, e bërë me dorë.

Në shenjë mirënjohjeje kjo dhuratë do të udhëtojë përmes videove të mia në YouTube. Faleminderit. Le ta heqim. Lëreni të pushojë për 5 deri në 10 minuta për të lëshuar lëngjet. Gjatë asaj kohe do të pimë verë. Si është ai? Unë mendoj se kjo është e mrekullueshme.

A është mishi i butë? Po, ky është një dre i ri. Shikoni se kjo top është plot me verë. A do të provojmë nga një vezë struci. Ne do të Të pashë duke ngrënë prej tij, është në zotërimin tim tani dhe është koha të pi nga ajo.

Vera e kuqe shkon me mishin e gjahut. Do të thotë një kombinim fitues. Do të të mbush dhe duhet të pish gjithçka. Kjo është e mrekullueshme, vetëm kur nuk ishit atje unë vendosa një membranë dhjami për të mbrojtur brinjët.

2021-06-07 16:56

Show Video

Other news