Purjeveneilyä ja Glamping-teltta! - #6 EEPPINEN ROADTRIP 3

Purjeveneilyä ja Glamping-teltta! - #6 EEPPINEN ROADTRIP 3

Show Video

[Elektroninen musa soi.] [Musa soi yhä.] [Ville:] Jakso toteutettu kaupallisessa yhteistyössä - Pääkaupunkiseudun Partiolaisten kanssa.

[Musa jatkuu.] Tervetuloa Eeppisen Roadtripin 3. kauden päätösjakson pariin. Minkälainen reissu on ollut, Eetu? Pitkä, tehokas... Työntäyteinen kehon puolesta. Kyllä. - Mä olen antanut kaikkeni. Siis erittäin fyysinen reissu.

Vähän alkaa painamaan tää matkustaminen, mutta todella hauskaa ollut. Ikimuistoisia hetkiä tälläkin kaudella. - Kyllä. Mutta... ollaanko me nyt oikealla reitillä? Me ollaan täällä... Mun mielestä ollaan ihan... Tässä ei ole zoom-ominaisuutta, kuten tietskarilla, - niin mä vähän arvuuttelen. [Naurua.]

Mutta kaiken järjen mukaan ollaan menossa ihan oikeeseen... Tässä ei pysty tekemään näin. - Ai, eiks voi tehdä näin? Normaalisti mä oon semmosia kattonut. Tän paperin kanssa on ollut vähän... Tossa on joku tussilla merkannut jotain. Se ehkä blokkaa jotain, mutta... Tää näyttää ihan oikeelta, Matte. - Jes. Paukuta vaan eteenpäin. Ihan oikeella reitillä ollaan, Ville.

Aijaa? - Etkö sä luota yhtään mun navigointitaitoihin? No... En välttämättä. Vaikkei nyt voinut zoomata, - niin mä uskon, että ollaan oikeessa paikassa. Ollaankohan me nyt ihan oikeella reitillä? No, kui? Suoraan vaan.

Tässä on meri edessä. - Häh? Meri? Hetkinen... Aa... Tossa on kyllä merta. - Mites me tästä jatketaan matkaa?

Varmaan sitten eteenpäin tonne merelle. Mutta millä? [Rempseä tunnusmusa soi.] Mä oon erittäin ilonen siitä, - että tuottaja on hankkinut meille partiolaisia avuksi. Tää kyllä vähän jännittää. - Tää on jännittävää. Mitä tästä tulee, kun me lähdetään vesille ison purjeveneen kanssa? Tonne vaan. Ei se hirveen vaikeeta...

Toisaalta, hei! Se purjelautailu... Tässäkin on purje. Meillä on jo pieni tatsi. - Niin just. Tästähän tulee ihan helppo homma. Tässä ei ole mitään ongelmaa. Let's go.

[Eetu:] Nyt matka alkoi. We are on the road... on the sea... on the water. Ootko sä huomannut, että tää on autoilijan tiekartta? Pojat, mites tää mun vyyhti? Onko hyvä? [Eetu:] Aika vyyhti. - Onko nyt aika vyyhti?

Ennen kuin päästään purjehtimaan, niin tossa kannella on vielä fenderit... ...roikkumassa. Täällä ei törmätä kenenkään muiden veneisiin, - niin ne voidaan ottaa pois sieltä. [Matte:] Hyvät solmut on tehty tänne. Mä oon hyvä avaamaan näitä, - mutta en mä ole hyvä näitä tekemään. En mä tämmöstä osais tehdä. [Eetu:] Hyvä, Ville. Anna mennä vaan.

[Eetu:] Koko kropalla. Tää on treeni. - [Ville:] Tommonen tsemppimies. [Ville ähisee.] [Ville:] Kiitos avusta, Eetu.

Ei ole helppoa olla laivan motivaattori. Eetu vaan tsemppaa. "Joo joo, tosta vaan, noin noin." Mä täällä koko kehon kanssa teen... Oikeesti mä hengästyin. Toi painoi ihan pirun paljon. - Joo, mä tiedän.

Kelatkaa, että tällä paatilla, jos olis ammattitaitoinen miehistö, - niin kolmella tyypillä periaatteessa pystyis purjehtimaan. Mutta se ois aika rankkaa, jos pitää vetää pitkiä reissuja. Siinä pitäis myös miehistön levätäkin. [Ville:] Eihän tästä tulis mitään, jos kolmistaan lähettäis jonnekin.

[Ville:] Ei mitenkään. [Vipu raksuttaa.] Se on hyvä. Meidän pitää tehdä vendoja eli me käännytään veneellä. Kun me käännytään, tää iso purje tulee automaattisesti, - mutta meidän pitää vaihtaa skuutti, jonka Eetu veti just tolle puolelle. Me päästetään se ja kiristetään se toiselle puolelle kireelle, - koska purjeet kääntyy toiselle puolelle.

Eli me vaihdetaan suuntaa tonne suuntaan. Mä kerron miehistölle, että valmistautuu vendaan, - niin Veera ottaa sieltä valmiiksi ja päästää ton - ja Minea kiristää tuolta puolelta. [Taneli:] Tätä pääsette kohta tekemään. [Taneli:] Onko valmista? - Joo. - [Taneli:] Pyörii. [Rento musa soi.]

Mitenhän tässä nyt käy, kun Ville lähti ruoriin? Nyt, Ville, varovasti sitten. - Mä oon varovainen. Kannattaa ottaa sieltä kaukaa jokin kiintopiste. - Joo. Ota vähän vasemmalle, voit kääntää. - Vähän vasemmalle, vai? Päästänkö mä vaan tätä? - Joo. Ollaanko me valmiita? - Joo. Nyt voit sanoa. - Vendaa!

[Musa jatkuu.] Noniin! Kurssin korjaus. - Hyvältä näytti. Täähän on hauskaa. - Ei tän hienoutta tajua - ennen kuin lähtee ite merelle. - Niinpä! Partio on ihan huippupaikka alkaa opettelemaan tämmöstä, - koska mekin ollaan päästy nyt jo tekeen vaikka mitä.

Täähän on hienoa. Varsinkin täällä ruorin takana. Enhän mä oikeesti tiiä, mitä mä teen, mutta onneks tässä on kapteeni vieressä. Mä aattelin just lähtee ottamaan aurinkoa. - Ei! Noniin, Ville. Nyt sitten. - Nyt, Ville, sulla on vastuu. Tosi mukavaa. - Kyllä.

[Eetu:] Ja meri-ilma. Se on paras. Täälläkin on ihan superlämmin nyt, mutta täällä on raikas merituuli. Miks tää ei näytä yhtään meidän kartalta? - Niin, en tiiä. Me ollaan jossain tossa. Voi sitten selvitellä, että... [Eetu:] Jaa-a. - ...mihin mennään seuraavaks.

Tossa on Suomenlinna. - Joo. Siinä on Lonna. Eiks Lonna ole joku ravintola? [Nauravat.] Hetkonen... Mitä ne meidän merimiehet siellä höpöttää?

Ruoka mielessä. - Nälkä ois. Tossa on tähti. - Eiks tähteä kohti mennä? Pohjantähti. [Nauravat.]

Ei vaan... Tossa on Suomenlinnan karikko. Ei kun kirkko, ei kun... Tää on niin suosittu väylä, niin saadaan suurennosta tosta. Kato, pinch-to-zoom toimi. [Taneli:] Siinä saatiin vähän lähempi... Tossa näkyis olevan Lonna, niin kuin puhuitte.

Se näyttää tutulta eli se on tossa noin. Me tiedetään, että me ollaan siinä Lonnan vieressä. Tosta... [Ville:] Mä oon jo vähän hiffannut, miten tässä mennään. [Ville:] Tässä mennään vähän silleen tuulen mukaan siksakkia. [Ville:] Mä nautin niin paljon, että saa olla ruorin takana. On tosi kiva ohjailla tätä tässä. - Se näyttää hauskalta.

Tekin voitte kokeilla kohta. [Rauhallinen ja kevyt musa soi.] Noniin, otapa, Eetu, sä tästä ruori, kun sulla tuntuu olevan suunta siellä.

Tossa on kompassi, jonka kattominen auttaa tietysti aina. Joo-o. Suunta on aivan oikea. Ottaako Mattekin ruorista kiinni? - Koko jengi ottaa kiinni ruorista. Noniin. - Me ollaan yhessä tässä veneessä.

Kaikki samassa veneessä. - Meillä taitaa olla sama suunta. Ihan oikein, tonne noin. Pitäkää tää kurssi vaan. Kyllä me löydetään vielä perille. - Okei. - Ei enää pitkä matka. Sä näet tosta autoilijan kartasta, että me ollaan täällä veneen kyydissä.

Ota nyt huomioon, että mä tiedän, mitä mä teen. - Aa, niin niin... Otapa sä tää ruori. Mä pääsen myös vendaamaan. Pidä sä karttaa, niin mä keskityn ohjailemaan. [Rauhallinen ja kevyt musa soi.] Eetu hei...

[Eetu:] No? - Tuolla näkyy meidän auto. Mihin sä oot meidät ohjannut? - Oikeeseen paikkaan. Tietenkin. [Ville:] Häh? - Eiks meidän pitänyt autolle löytää? [Eetu:] Autollahan me mennään loppumatka.

Siis mä luulin, että me mennään tällä veneellä sinne paikkaan. [Eetu:] Ei, tää on ihan oikein näin. - Siis me mentiin tuolla... ...tommonen... ympyrä. - [Eetu:] Joo. Tää kuului tähän matkasuunnitelmaan. Tää oli täysin pläänätty homma.

Ei Eetulla ole selkeesti mitään hajua, mihin me ollaan menossa. [Rento musa soi.] [Matte:] Nyt me ollaan, Eetu, perillä.

Nytkö me ollaan oikeesti perillä? - Nyt me ollaan oikeesti perillä. Meillä pitäis olla täällä semmonen glamping. Glamping? Onko se glamour camping? Tässäkö? - Pitääkö tää itse koota? Tää on aika ison näkönen teltta. Tuleeko flashbackeja, Eetu? Joo... Tuleeko...

Meidänhän piti tästä patikoida vielä 20 kilsaa. Lopeta. - Ainiin olikin. Matte vissiin ottaa välillä. - Tottakai... Älä vaan sano... Mä sulan.

Eikö enää huumorintajua riitä tämmöseen pikku vitsiin? Katsojille tiedoksi. Asteet tällä hetkellä... Soija-level. Mikä on soija-level? - Sata. Mä oon märkä semmosista paikoista, joissa ei pitäis olla kosteutta. Oikeesti. - Jaa? Siis mun end-portaali on tulessa. [Nauravat.]

Okei... Too much information. Siis täällähän on tällä hetkellä 32 astetta. Saadaanko me kolmisteen? - Siitä on pikkasen aikaa, - kun tämmöstä on viimeks pistänyt kasaan. Oon kyllä toisaalta pitkän aikaa halunnut, - että pääsis tämmöseen taas majottuu. Vitsi tää on muuten...

Noniin... Kuinka iso tää on? Uskotteko te, että me saadaan tää kolmisteen pystyyn? Tää näyttää vähän... Missä on ohjeet? Moro! - Moikka! Saisko täältä vähän apua pieneen telttaprojektiin? Tottahan toki. - Noniin, mahtavaa. Tervetuloa mukaan meidän leirille. Saatte tästä saman tien kaulaan huivit. Miten päin tää kuuluu laittaa? - Taakse tämä.

Just noin, ja siellä on se merkki... - Aa, tolleen päin. Onks huivi hyvin, näkyyks merkki? - Kyllä. [Rento musa soi.] Routa. Routainen maa. [Naurua.] Näin plus 32 astetta. - Se on varmaan routa. [Nauraa.] Suomen kesä on vähän tämmönen.

Käydääs kurkkaa, mikä täällä on tilanne. Tästä saatiin Maten nurkka nyt. - Ei ole saatu. Mä olen täällä piilossa. Häpeämässä. - Täällä on puussa hyvä tilanne.

Täällä on saatu! Tää on saatu oikeesti. Onpa kivasti, kun se on tuolla. Tää maaperä on osoittautunut vähän haastavaks. Eli tää maaperä on roudassa, toisin sanoen. Eli kalliossa. - Eli ihan kalliossa vaan. Noi tietää, mitä ne tekee. Partiolaiset on tehnyt näitä vaikka ja mihin - niin kauan kuin tätä toimintaa on ollut olemassa.

Mä luotan 100 prossaa näiden kykyyn ja tietotaitoon siitä, - miten tää pystytetään. Tuolla ne painaa hommia ja me vaan seistään tässä. Kiva, että löytyi apua täältä. Me ollaan työnjohtajia. - Ihan tämmöset selostajat.

Noniin. - Noniin! Ai että. - Nyt on korkee. Nyt kelpaa telttailla. Täytyy varmaan ens reissulle hankkia tämmönen. Kuin rentoo olis... Meitä on nyt kuusi. - Melkeen saatais pystyyn. Tämmönen ois kiva, kun sais tälleen, että täällä pystyy seisoskelee sisällä.

[Rento musa soi.] Laitetaas vähän efektejä. [Puhaltaa.] [Ville:] Pitäis semmosta tuulta... [Ville:] Mä otan sulle metsäambienssin.

[Puhaltaa ilmaa ja vavisuttaa oksia.] [Kuulostaa kovalta tuulelta.] [Nauraa.] Okei, poikki. [Rauhallinen musa soi.] [Chilli rap-musa soi.] Welcome to our crib.

Tässä on meidän glamping-teltta. [Musa soi yhä.] [Ville:] Mistäs me alotetaan? - Alotetaan tästä.

Alotetaan tästä. Mä haluun testata tätä ihan videolle. Partiolaiset toi meille tämmösen oikeen leveän Fatboy-riippumaton. Tää on muuten todella mukava.

Pitäiskö mun nukkua tässä? - Ota sä se. Ahh... Kyllä on ollut pitkä päivä taas. - On. Tässä on meidän olohuone. Täältä löytyy telkkari.

Sieltä löytyy Switch. Jääkaappi. Miten olis... ...lanit teltassa? Tänne oikeesti mahtuis. - Tänne mahtuis ihan superhyvin. Jatketaan matkaa makuuhuoneeseen. Eetu menee pötkölleen. - Oi saakeli, tää on aivan täydellinen.

Tää on tämmönen ilmapatja. - Eihän? On. On. Nyt Ruususen unet. Tuleeko Ruususen unet? - Kyllä. Semmoset, mistä ei herätä sataan vuoteen. Kieltämättä semmonen fiilis tällä hetkellä.

On niin rapee. - Nyt on vähän absurdi olo. Tää saattaa olla pyhäinhäväistys. - Niin, voi olla. [Ville:] Viiminen ilta. Piti olla jotain spessua. Me järjestettiin tänne aika hienot olosuhteet. [Musa jatkuu.] Oi vitsi, kato. Täältähän löyty grilli.

"Ettun rilli". [Ville:] Ettun rilli. Vähänkö kätevää, nimittäin... Me ei pystytä nyt nuotiota tekemään, koska on metsäpalovaroitus.

Muistakaa aina tsekkaa, jos ootte lähdössä eräilemään. Mutta täähän onnistui näppärästi. Mennääs tilaa. [Ville:] Mitäs täältä menusta löytyy? [Ville:] Morjensta! - [Ettu:] Moro.

Mikä ois päivän erikoinen? - Siinä on se lista. Aha, okei. - Tosta voi lukea. Hampurilaista. - Joo-o. Vegevaihtoehtoa. Mitä tossa grillivartaassa on? - Grillivartaassa? Mitä siihen yleensä laitetaan? [Purskahtavat nauruun.] Oota mä katon, mitä multa löytyy. Varmaan paprikaa.

[Nauravat hiljaa.] Ne on aivan homeessa. Mitä?! Homeisia? Onko sulla luvat kunnossa? Miten tää on mahollista? Sitten on joku tommonen. [Naurua.] Okei, tota... Musta tuntuu, että mä en sitä grillivarrasta tällä kertaa... Mä luulen, että mä oon valmis.

Mä voisin ottaa hampurilaisen ja laitetaan siihen ekstra-ananas. Ei käy, kun eihän se kuulu hampurilaiseen. Ei mitenkään. Miten sä tommosta tilausta lähet tekemään? Mä oon samaa mieltä kokin kanssa. Ananas ei kuulu hampurilaiseen. Mikä ihmeen grillinpitäjä sä oot, jos et sä suostu laittaa...

Sulla kuitenkin lukee täällä "ekstrat: ananas". Se on erikseen. - Ai se vedetään erillisenä vaan? Se on sen takia siinä, ettei kukaan ostais sitä. Kuka oikeesti maksaa erikseen jostain ananaksesta? Mä haluaisin nyt hampurilaisen, jossa on ananas. Onko tää liikaa pyydetty? - Se on. Ei täällä tarjoilla ananasta hampurilaisen välissä.

Mä voin ottaa ihan tavallisen hampurilaisen ilman ananasta. Noniin, siellä oli ihan hyvä tilaus. Kokeiletko sä vielä uusiksi sitä sun tilausta? Mä haluaisin kuitenkin ottaa hampurilaisen ananaksella. Etkö sä nyt anna mulle sitä? - Lopeta nyt. Hei. - [Ettu:] Lopeta. - Mitä sä nyt?

[Koputtaa.] Pisti luukun kiinni. - [Ettu:] Haistakoon [piip]. [Nauravat.] Mä laitan huonoa palautetta Googleen. - [Ettu:] Mä en ole täällä.

Ei kiinnosta, koska mä en ole täällä enää huomenna. Laita vaan. - Mihis sä sitten? - Pois tästä. Pitääks alkaa flaidaa? Jos joku ajaa tähän ja kattoo, että sä oot antanut yhen tähden tähän, - niin mitä ne mahtaa miettiä? Google on täynnä tommosia pellejä. Laittaa vaan yhen tähden jonnekin. Sä oot eri paikassa myymässä.

Mä lähen menee... - Noniin, moikka. Saanko mä mun hampurilaisen kuitenkin? - No... Joo, laitetaan se tulemaan. Noni, jes, kiitos.

[Pihvit kärisevät.] [Hiljaista sirkutusta.] [Vaimea ja rytmikäs rummutusmusa soi.] Noniin, hyvää iltaa. Reissu on nyt tullut päätepisteeseen.

Nyt on aika katsoa hieman videoita. [Huokaa.] Joo, katotaan vaan. Mä kävin äsken taas vessassa ja kävi taas se sama klassinen. [Nauraen:] Eikä tullut? - Prrrruu. Pelkkää ilmaa. [Naurua.] Miksei se tuu?

[Videon naurut kuuluvat.] [Eetu videolla:] Mieti, kuinka paljon me ollaan tänään syöty. Se on aivan pakkautunut sinne. [Nauraa.]

Se tulppa on mahoton. Pelkkä semmonen prrrruu. [Naurua.] Prrrruu. [Ville videolla:] Se on kuin joku pulu. Ääni on varmaan poikki? - Ei ole. [Röyhtäisee.] [Nauravat.]

[Hönkäisee.] Mitä mietteitä tämä video sinussa herättää? [Huokaa.] Mä en tiedä, mitä sanoa. Tätä oli ihan kauhee kattoo. Mun mielestä rajoja ei ole rikottu. Suomen painovoima. Huijausta. Ei vieläkään. Mitäs tälle puurolle tapahtui? Noniin...

[Naurua.] Hienosti. Eiköhän me lähetä vaihtaa vaatteita - ja kohti seuraavaa märkää seikkailua. Ei... Mä en pysty tähän enää. Sori. En mä tämmöstä ala kattelee ollenkaan.

[Eetu:] [piip] Ville oikeesti. - [Matte:] Se on [piip] raskas. [Eetu:] Ville on ihan tyhmäpää. [Eetu:] Mutta hei. Ainakin on [piip] 4K. [Matte:] ProRes. [Matte:] Kyllä me saadaan matskua paremmaks vielä. [Raskas ulospuhallus.]

[Huokaa.] Kyllä se siitä. [Matte:] Shi... - [Eetu:] Shi... [Eetu:] Pikku "shi" Matelta.

[Eetu:] "Shi" by Matteplays. [Matte:] Onko tää päällä vielä? - [Eetu:] Ai on? - Ei kun onko? [Eetu:] Ei pitäis olla. [Eetu:] On. Huutista.

Olisiko kannattanut miettiä omia tekojaan hieman pidemmälle? Tota ei pysty selittämään. Ei mitenkään. Ei tommosta pitäis tapahtua. Mutta se tapahtui, niin ihan sama. Kuinka monta gigaa tähänkin tuhlattiin? [Opas:] Vähän päästää... Oho, tää on kuvannut koko ajan.

[Naurua.] [Ville:] Miten tää? [Nauraa.] Mitä mietteitä tämä kuva sinussa herättää? [Nauraa.] Haluutko, että mä beatboxaan? [Yrittää beatboxata.] [Nauraa.]

Onko tämmönen toiminta sun mielestä ihan ok? Mä en tiedä yhtään, miks mä tein noin. Mä vaan toimin intuitiolla tässä tilanteessa. Entä miten te lähdette täältä Eeppiseltä Roadtripiltä? En tiiä. Meidän pitää käydä aika tiukka keskustelu - Eetun ja Villen kanssa tän jälkeen, - että miten me tästä jatketaan.

Te tulitte tänne ystävinä, - mutta poistutteko te täältä ystävinä? [Musan dramaattiset loppurummut.] Iso kiitos Pääkaupunkiseudun Partiolaisille. Meillä on ollut tänään erittäin hauska päivä. Kiitos myös kaikille muille yhteistyö- kumppaneille, jotka on mahdollistanut - tämän upean Eeppisen Roadtrip season 3:sen.

Toivottavasti päästään jatkossa tekemään näitä kausia lisää. Iso kiitos kuuluu myös teille katsojille, kun ootte näitä tsekkaillut. Ilman teitä tää ei olis mahdollista. Muistakaa katsoa videon kuvauksesta soittolista, - josta löytyy kaikki jaksot.

Laittakaa niitä tykkäyksiä tulemaan, - jos haluatte nähdä jatkossakin lisää Eeppistä Roadtripiä. Kiitos meidän ja koko työryhmän puolesta. Me lähdetään nyt nukkumaan. Hyvää yötä. - Moikka! - Moro! Mä äänestin ulos tältä reissulta... Kenet? Aa... Itteni.

Hetkinen... Mun piti äänestää Ville ulos täältä, mutta... Päätin äänestää itseni pois tästä reissusta, - koska mä haluan nyt kotiin. Mua väsyttää ihan oikeesti. Mä en jaksa enää Eetun juttuja. Mä päätin äänestää itseni pois tältä reissulta, - koska mulla ei oikeesti enää ole ainuitakaan puhtaita kalsareita. [Naurua.]

Jesse, tuu takas. Toivottavasti me nähdään vielä ens vuonna.

2021-08-24 08:15

Show Video

Other news