Yötä saaressa ja megasuppi! - #2 EEPPINEN ROADTRIP 3

Yötä saaressa ja megasuppi! - #2 EEPPINEN ROADTRIP 3

Show Video

[Elektroninen musa soi.] [Musa soi yhä.] [Ville:] Jakso toteutettu kaupallisessa yhteistyössä - Visit Oulun ja Visit Raahen kanssa. [Musa jatkuu.]

Noniin, Eetu. Sulla on toi kartta tossa holleilla niin... Missäs me nyt ollaan? - Me ollaan... Me ollaan tuolla noin... Tossa kartalla ollaan siis.

Ei olla siitä lähetty pois? - Ei, kartalta ei olla poistuttu. Se on ihan positiivinen merkki. Ollaan saavuttu siis Ouluun. Täällä ollaan matkalla Nallikariin pikkusen kattelemaan maisemia. Täällä on ehkä hieman myrskyisä keli.

[Ville:] Mites Matte, ootko ikinä käynyt Oulussa? [Ville:] Matte? [Matte:] Joo? Siellä oltiin kurkut silmillä. - Siellä on Matte edelleen jossain... ...aivan zen-tilassa. - Sillä on jäänyt viime... Antakaa mä otan rennosti täällä. - No ota rennosti. Jäänyt vähän viime jaksosta päälle toi. - Näköjään. Okei, okei.

Tosiaan me kuljetaan Pohjolan rengastietä, - joka käsittää ison alueen. Aivan loistava vaihtoehto sellaselle, joka ei tiedä, - mihin lähtisi roadtrippailemaan tai ylipäätään retkeilemään. Joo. Tää on täällä Oulun seudulla kokemusrikas reitistö - ja just täydellinen tämmöselle roadtripille. Täältä löytyy paljon tosi kivoja aktiviteetteja ihan jokaselle. Autoilijoille, vaeltajille, pyöräilijöille... - Luonnon ystäville.

Tän pystyy kulkemaan myös julkisilla. - Kyllä, julkisillakin pääsee. Vaihtoehtoja on monia. Tää on aika täydellinen sellaselle, - jolla on auto täynnä porukkaa, koska kaikille löytyy tekemistä. Just näin. Videon kuvauksesta löytyy linkki, - josta pääsee tsekkailemaan tuota reittiä. Me tultiin tosiaan Syötteeltä.

Tänään jatketaan Oulussa uusien seikkailujen parissa. Ja jatketaan Pohjolan rengastietä vielä eteenpäin. Näytetään teille aika hyvä kattaus, mitä täällä voi muun muassa tehdä. [Iloinen musa soi.] [Dramatiikkaa ja myrskytuulta.]

Tuulee. Onko? - Vähän täällä tuulee jotenkin. Vieno länsituuli. - Vieno länsituuli. Tuolta merestä roiskuaa vettä tänne 40 metrin päähän. Täällä ei tällä hetkellä sada, mutta tuolta merestä roiskuu vettä. [Iloinen musa soi.]

Mennään hetkeks syömään tai jotain. [Musa jatkuu.] [Ville:] Tää ei ole mikään este...

[Ville:] Tuolla menee kajakilla muutamia tyyppejä. [Ville:] Mutta ei ne kyllä päässyt... [Ville:] Mennääs kattoo tota majakkaa.

En mä tiiä, saako tästä äänestä mitään selvää. Aikamoinen suhina. [Karseaa rätinää.]

Luonto näyttää voimansa. Nyt on hienon näköstä. [Rauhallinen musa soi.] [Huutavat ja nauravat.]

[Ville:] Et uskalla mennä sinne, Matte. [Huutavat ja nauravat.] Aivan kamala oikeesti... - On. Nyt lensi joku tuolla. Voi vitsi, noi tyrskyt oikeesti. - Ihan kuin jossain huvipuistossa. [Musa jatkuu.] [Ville:] Oh no, nyt käy huonosti.

[Nauravat.] [Ville:] Voi ei! Onko meillä mukavaa? - On, on. Kiva kesäpäivä. Tää tuuli.

[Huudahdus.] [Ville:] Miks noi menee tonne? Pitääkö mun mennä sinne? Kuitenkin vaihdan kohta vaatteet. Ootko sä tosissas? - Oisko vähän konts? Täällä on aika hullu myräkkä tällä hetkellä.

Siis noi tyrskyt tuolla... Nätit on maisemat ainakin. - On joo. Tää Nallikari on hauska paikka.

Täällä on tosi upeet maisemat. Ihana hiekkaranta. Tuolta löytyy Eden, - jonne voisi mennä pulikoimaan ja viettämään hotellilomaa. Ville tekee nyt tyhmän tempun ja menee seisomaan ihan siihen aaltoihin. [Musa jatkuu.]

[Ville:] Nyt, nyt! Oh no! [Huutaa.] [Nauravat.] [Nauravat yhä.]

Se oli täydellinen. Nyt mennään pois. - Äkkiä pois. [Naurua.] [Mahtipontinen musa soi.] [Musa hiipuu ja loppuu.] [Vesi roiskuaa.] [Musan loppukaiku.]

[Eetu:] Onko nyt kuivat yllä? Ai että, kun sai kuivaa vaatetta päälle. Pikku tyrsky tuli tuolta. [Matkivat tyrskyn ääniä.] Se oli ihan sikahyvä, kun näki etukäteen, - että nyt tulee muuten iso. - [Ville:] Mä kans katoin silleen... Jäätävä lommo siinä laiturin edessä, - ja olin silleen, että okei, nyt mennään. Ja sieltä tuli. Suolahoito. - Suolahoito, kyllä! Oli hyvät safkat ravintola Nallikarissa - ja nyt täydellä mahalla päästään...

Pääsette tekin pienien vesiaktiviteettien pariin. Nyt täällä on niin kova tuuli, että me ei tänne vesipuistoon päästä. Me oltais haluttu mennä tuolla semmonen aikakisa. Tuuli on nyt 17 metriä sekunnissa ja pitäis olla alle 10 metriä sekunnissa, - joten me ei nyt päästä sinne. Se on vähän hasardia. Mutta...

Hyviä uutisia on se, että me päästään megasuppilaudalla... [Naurua.] Oh no... En mä tiiä, onko se hyvä uutinen. Ehkä vähän jännittävä myös. Megasuppilauta on sellanen, että me ollaan kaikki siinä. Eli jos joku tyrii, niin kaikki kärsii. Siinä suppilaudalla muutenkin hakee vähän tasapainoa, - niin tämmönen pikku tuuli...

Saadaan buustia siihen. Mua kyllä vähän jännittää. - Muakin. Toisaalta meillä on märkäpuvut, niin...

Kaikki hyvin, kaikki hyvin. Ei kai siinä. Lähetään kattoo, miten käy. [Tahdikas musa soi.] [Ville:] Hyvinhän tää menee.

[Eetu:] Hyvinhän tää nyt menee. Ollaan menty kaks metriä. [Eetu:] Nyt sitten... - [Ville:] Nyt ollaan aavalla merellä. [Eetu:] Aika hauska tämmönen iso suppi. [Opas:] Halutaanko mennä seisaalleen? - [Eetu:] Voidaan mennä. [Opas:] Nouskaa te ekana siellä ylös. [Opas:] Vähän, kun joku heilahtaa, niin se vaikuttaa kaikkien tasapainoon.

[Naurua.] [Eetu:] Oh no... [Ville:] Matte tutisee. [Ville:] Tutisee, tutisee. [Huudahduksia.] [Eetu:] Nyt, jätkät, rauha.

[Eetu:] Mä kaadun kyllä kohta. - [Ville:] Etkä kaadu. [Matte:] Oijoijoi. [Nauraa.] - [Ville:] Matte, hei... [Ville:] Mä kaadun Maten takia. [Ville:] Matella on... - [Matte:] Mulla on ongelmia.

[Matte:] Mä en pysty lopettaa nauramista. [Naurua.] [Eetu:] Tää on yhtä heilumista. [Ville:] Nyt oikeesti symbioosi, jätkät.

[Ville:] Nyt symbioosi. Veto... Veto... [Veden aaltoilua.] [Nauravat.] [Eetu:] Kaikki vaan kippas. [Kaikki ähisten:] Veto... Veto...

[Nauravat.] [Ville:] Voi vitsi... vielä... [Kiroilu piipattu.] [Ville:] On kyllä seinä vastassa. - [Eetu:] Meren voima. [Ville:] Nyt käännytään ympäri. - [Eetu:] Tää on menetetty peli. [Eetu:] Ja kohti kotia! - [Ville:] Let's go! [Musa jatkuu.]

[Ville:] Noustaanko? - [Eetu:] Ai noustaanko? [Ville:] Voi v...[piip]. [Naurua.] [Ville:] Vitsi tää tulee nopeesti... [Ville:] Meni ikuisuus tonne päähän ja nyt me ollaan täällä rannassa. [Naurua ja huudahduksia.]

Matte! Matte hytkyy. Me tultiin pitämään hauskaa, mutta täähän meni kuntoilusta. Semmonen suppailu. [Hidas ja rauhallinen musa soi.] Seis! Minä olen poliisi.

[Rauhallinen taustamusa soi.] [Eetu:] Poronlihaa siitä. Siinä ois poron kieltä. [Ville:] Oi, vitsit. Ois illaks jotain herkumpaa täältä. Onko täällä vielä ND-filtteri sisällä? - Ei se haittaa.

Tää oli testi. Olet läpäissyt testin. Kaksi vuotta sitten soitimme rauhanturvaajaa paikalle - ja olimme nyrkit... Tänään mies on rauhallinen ja seesteinen. Se on tää Oulun taika. Täällä on kiva tunnelma.

Käydään kattoo toinen puoli vielä. [Musa jatkuu.] [Eetu:] Toi on salee hyvää, toi chili-hunajasinappi. [Ville:] Tossa on hyviä majoneeseja. - [Eetu:] Näyttääpä hyvältä. [Eetu:] Chipotle-majoneesi näyttää hyvältä.

Otetaan molempia, valkosipuli ja chipotle. Ne on kuulemma suosituimpia. Neljä purkkia 20 euroa. Täällä ois sinappeja ja salaatinkastiketta. Otetaanko vähän kaikkea? - Otetaan. [Musa jatkuu.]

[Musa soi yhä.] [Eetu:] Tuolla on toi. [Ville:] Graham.

[Matte:] Näyttää ihan aidolta. - [Ville:] Niin näyttää. Tässä on Graham, - jonka keho on suunniteltu niin, että se selviäisi autokolarista. Aika mielenkiintosta. Sillä on vähän tyynymäinen rinta.

Se on muotoiltu niin, että se on kuin yks kokonainen kypärä. Niin, totta. Sillä on tosi vahva toi niska. Tai niskaa ei hirveesti ole. - Sitä ei ole, kaulaa ei ole.

[Ville:] Korvatkin on ihan painunut sisään. [Ville:] Tosi realistisen näkönen. [Ville:] Täällä on Supernatural-näyttely. [Ville:] Täällä on paljon tämmösiä realistisen näkösiä ihmisnukkeja. [Ville:] Ja tosi kuumottavia osa. Tuolla oli yks semmonen, jota ei voinut kuvata.

Semmonen, jossa oli projektoitu kasvot puetuilla tyypeillä. Se oli todella aidon näkönen. Tuolla oli myös toinen semmonen robotti, joka nyki. Mä oikeen pelästyin, kun mä näin sen ekan kerran. Mä en ollut varautunut, että se nykii. Nää on jotenkin tosi kiehtovan näkösiä.

Arvaa, Matte, kuka näistä on ihminen. Siis mitä nää muut sitten on? - Jotain robotteja. Toi ainakin on robotti. - Niin munkin mielestä. Mä oon nähnyt kuvan tosta joskus ennenkin, - mutta mikä ihme toi on. - [Matte:] Se on joku elukka. [Eetu:] "Teos on visio elämänmuodosta, joka saattaisi olla mahdollinen - ilmastonmuutoksen ja ihmisen ajan jälkeen."

Kun aika meistä jättää, niin tämä on jäljellä. Ilmeesi. Möykky. Okei, Matte. Laita simmuttimet kiinni. Sitten vaan kohtisuoraan. Minä huutelen, jos on hätä. Mitä nytten? - Sitten oikeelle.

Oikeelle vielä. Nyt arvauksia. Varovasti. Ei ole vettä. Kuuluu kauhee lorina. Aijaijai... - Varovasti, kiviä tossa. No niin, ja sitten... ...s...top. Varmaan sitten voi avata silmät.

Pistä pikku Fortnite dance tohon. [Matte nauraa.] Ei jumala... - Pikku flossi. [Matte henkäisee syvään.] Tällä voi hakata. Tästä tulee Hauskat kotivideot. Se lyö jotain meitä. [Naurua.] [Eetu:] Vou vou vou...

Noniin, vielä pari ja kerran vielä ympäri. [Eetu:] Eti vaan. Anna mennä vaan. Mä huitasen kerran. - [Ville:] Siitä vaan.

[Eetu:] Lähellä ollaan. - [Ville:] Vähän ylemmäs. [Eetu:] Uh, oi! - [Ville:] Anna mennä vaan! [Eetu:] Vielä vaan. Sen pitää olla ihan mäsä. [Naurua.] [Ville:] Noniin! [Eetu:] Nyt se on mäsä. - Joko se lähti?

[Eetu:] Mitäs täältä löytyy? Suklaapatukoita. - Lähdevesi. [Nauravat.] [Eetu:] Lähdevesi. [Ville:] Siellä on varmaan sisällä vielä jotain. [Ville nauraen:] Toinen lähdevesi.

Tässä on se vitsi, että Matte ostelee lähdevesiä. Sillä ei ole ikinä vesipulloa mukana. Se aina joutuu ostamaan lähdevesipullon. Aina. Tuotanto on ylittänyt itsensä. Hei, kiitos paljon. - Hyvää synttäriä. Mä otan heti hörpyn. - Ota lähdevettä sieltä.

Ei tätä raaski heittää pois. Tästä saa hyvät sytykkeet. - Sytykkeet. [Nauravat.] Tonne sisään vaan kiehisiä ja se on siinä. [Nauravat.] Tää kyllä pistetään sytykkeeks. - Tänään. Tämmöstä tänään. - Kiitos paljon, äijät. Kiva olla 24.

Lähetään... - Lähetään Raaheen, joo. Rrrrr...aaheen. [Rauhallinen ja hidas musa soi.] [Ville:] Siis tiettekö, pojat... Mä oon niin ilonen, -

että täällä paistaa aurinko. [Eetu:] Näytti todella pahalta. - [Ville:] Se tuuli, se oli aivan hullu. [Ville:] Nyt päästiin sentään merille. [Ville:] Matkalla Iso-Kraaselin saareen. Luotsitupa on siellä ja sen voi vuokrata ja varata.

MeriRaahe on tämä yritys, joka kuljettaa. Jos innostuitte, niin tulkaa tänne näin. Tässä on myös yks jännityksen paikka.

Etenkin Eetua jännittää yksi asia. - Mua ei jännitä mikään. [Ääntelevät aavemaisesti.] Noniin, noniin... Ei siinä... Nautitaan venematkasta. Saatiin vihdoin tätä vesillä oloa ihan kunnolla. Me ollaan aikasemmin menty Eeppisellä Roadtripillä...

Ei sitä voi veneilyks sanoa. Ollaan kumiveneellä painettu menemään. [Nauravat.] Nyt on ihan oikeeta tällästä. Tosi jees. [Letkeä musa soi.]

[Ville:] Tervetuloa luotsituvalle. Nyt on eeppinen mesta meillä. Pieni venematka, 20 minsaa. Pieni aallokko, liplatus. Pieni kastelukin tuli sieltä. Semmonen sopiva. Pysyi hereillä. Täällä ollaan. - Jep. [Eetu:] Täällä on luotsit kattelleet merelle. [Ville:] Sähköt löytyy. Kaikki mukavuudet.

Ja tunnelmaa sitäkin enemmän. Tässä oli yks huone. Tätä remontoidaan paraikaa. Täällä on tosi kivasti laitettu huone. Yheksän sänkyä löytyy yhteensä. [Matte:] Ja vielä pari mökkiä pihalla. - [Ville:] Totta.

Täältä löytyy viisi sänkyä. Tänne ainakin osa meistä tulee nukkumaan. [Matte:] Jotka uskaltaa. - Niin, tässä oli se juttu... Tossa rappusissa oli kuva meidän haamusta.

[Eetu:] Täällä on väitetty kummittelevan. Legendan mukaan vanha kalastaja... ...mies täällä koputtelee. Ovet paiskahtelee kiinni, jos ne unohtaa auki. Ja kuulemma ihan koputuksia. Seinistä on kuulunut. Niitä haamuja pitää tänään yöllä etsiä. - Katotaan, jos me löydetään.

Mä oon aika varma, missä yks haamu saattaa olla. Täällä ihan yläkerrassa. Täällä oli myös huone, johon mahtuu kaks tyyppiä. Eli tänne mahtuu tosi iso porukka. Täällä on ullakko, johon on tulossa hengailutila. Täällä on luotsin työpiste.

Täältä pystyy tsekkailemaan maisemia. Kattomaan merelle, tarkkailemaan laivoja ja signaloimaan. Tonne pystyy pistämään tulen ja laivat tietää sitten, minne mennä. Tää mesta vaikuttaa siltä, - että täällä vois se vanha kalastajaluotsityyppi kummitella. Saattaa kuulua semmonen pikku... [Koputtaa.]

Kelaa, kun kuuluu yöllä tommonen. [Rauhallinen musa soi.] [Ville:] Siis nää maisemat... Mä en pääse näistä yli.

Kuuluu meren kohina tuolla takana. [Myöntävä ymähdys.] Se kuulostaa moottoritieltä, mutta se on meren kohina. Voi että, tää on mukavaa. Pitää vaan asentaa tää johonkin.

Tuolla on pari jotain silkkiuikkua tai... Kiva, kun tietäis näitä lintujen nimiä. Mikä... Siellä on joku sorsa. Joku sorsa se on.

Oho! Mitäs nyt tapahtu? Tossa on joku skarp. No nyt! Siellä se pesee itteensä. [Hilpeä musa soi.] Kepit. [Kepit kolisevat.]

Tää on vähän monimutkasempi. Mun pitää pyytää tolta... [Ville:] Ei ole... Nyt, kun mä nään tän, niin tää on most simplest. Mutta onko Matelle? [Musa jatkuu.]

[Piip.] Tuleeko tää siihen? Mä en ehi laittamaan... En mä ees kattonu, mihin... [Eetu:] Aamulla, kun tullaan tähän, niin Matte on hävinnyt. Teltasta ei ole mitään jäljellä. Mies on tuolla merellä. [Mikael:] Laita nyt. Oho.

Onko tää nyt väärin... [Musa soi yhä.] Se on siinä. Mikä tässä on oviaukko? [Ville:] Nyt on Jessellä... Mä oon vähän kade Jesselle. Jesse voitti taas.

Jessellä on ihan uusi teltta. Kivan näkönen riippumajoitin. [Ville:] Kyllä on muuten nälkä. [Ville:] Tässä ollaan touhuttu. Matte on kasaillut telttaa, - meitsi on kuvannut time lapseja ja Eetu on ruokia valmistellut. [Ville:] Kaikkea on touhuttu tässä. Täältä ensimmäinen nugetti-testi.

Chipotlea. Mä otan grillitassun. Vou. Chipotlessa on pieni poltteen tynkä.

Mites tää valkosipulimajo? Oo, nyt on tuju tää... - Chipotle on hyvää. Noniin, Ville. Nyt on aika kohdata sun nemesis. [Eetu:] Mäkin syön ihan tyytyväisenä tätä. Grillitassu, parjattu herkku.

Meillä oli kauhee kasa makkaraa, grillitassuja ja nugetteja... Kaikki vaan hävis. Noniin...

Mä oon ihan tälleen naturel. [Naurua.] Joku tässä on vaan väärin. Mä en tiiä, mikä se on... ...mutta joku vaan on. Sata muutakin vaihtoehtoa... ...lihatuotteita, ja Matte menee... [Jesse:] ...yhden faktan tuolta kaupasta. - No?

[Jesse:] Kaikkia muita tuotteita oli hyllyssä paljon, - mutta grillitassuissa toi oli viiminen paketti. Oikeesti? - [Jesse:] Juu. Hittituote. - [Naurahtaen:] Hittituote. Kaikkia muita lihoja oli paitsi grillitassuja... ...vika paketti. Mä luulen, että se on lapsiperhesuosikki.

Niin tää varmaan muuten... - Helppo niille muksuille antaa. Eli Matelle. [Naurua.] Muksuille antaa. Tässä tapauksessa... [Eetu nauraa.] [Rauhallinen taustamusa soi.] [Ville:] Mistä tää REC menee päälle? Ootko sä valmis, Eetu? - Mitä nyt tapahtuu? [Ville:] Nyt... ...meidän pitää etsiä ne haamut. [Aavemainen musa.] Uuuu....

Mennäänkö me ylös? Pitääkö mun mennä ensin? [Ville:] Kuuluuko siellä mitään ääniä? [Narinaääniä.] Jotain pientä narinaa... [Paukahdus.] Joku pauke kuuluu... Oh shi... [Ville:] Kuuluko koputusta? - Nyt kuulu joku... [Taajuusääni.] Tokassa kerroksessa. - [Ville:] Hyi saakeli.

[Kuiskaten:] Tää on ihan kauheeta. [Ville kuiskaten:] Oh my god. [Aavemainen musa soi yhä.] [Ville:] Näkyykö mitään? - Ei täällä ole mitään. Täällä vissiin pitäis nukkua tänä yönä. Hei... Oh shi... [Aavemaista pimputusta.] Oh no... Se ei liikkunut äsken. - [Ville:] Ei niin.

[Eetu:] Se ei liikkunut äsken. - [Ville:] Mitä hittoa? [Ville:] Hyi saakeli. - [Eetu:] Nyt lopeta. [Ville:] Kuka täällä on? Kylmät väreet. [Paukahdus.] Mitä täällä tapahtuu? - [Ville:] Ihme ääniä kuuluu. Mitä täällä tapahtuu? - [Ville:] Hyi saakeli. [Keinuvaa nitinää.]

[Ville kuiskaten:] Kuulitko sä ton? - Mitä [piip]. Kato sä sinne. Kato sen kameran kanssa. [Aavemainen pimputus jatkuu.] [Ville:] Mikä siellä on? [Huudahdus.] [Ville:] Mitä?! - [Eetu:] Mitä [piip]. [Eetu:] Mitä tapahtuu? [Musa voimistuu.]

Mitä te huudatte? [Musa loppuu.] [Ville:] Ai Jesse vaan siellä viikkaa... - ...lakanoita. Ei täällä mitään haamuja ole. - [Ville:] No ei olekaan. [Jesse:] Nukkumaan. Miksi tuolla palaa joku... Näätkö sä jotain punasta? [Aavemainen musa jatkuu.]

Nyt meet edeltä. Mä en tuu enää ekana. Mä menin ekana tänne. Sun vuoro mennä ensin. [Ville:] Nyt kyllä vähän jännittää. - [Eetu:] Nyt sä meet edeltä. [Eetu:] Mitä siellä on? Näkyykö siellä jotain? Mitä hittoa? [Ville:] Miks tuolla on tommonen... [Kuiskaten:] Oh my god. [Ville:] Miks tää mesta on punanen? [Aavemainen musa yltyy.] Hirvee humina kuuluu.

[Naurua ja musa loppuu.] Miks se on noin lähellä mun naamaa? Mitä [piip]. Tää on jotenkin tosi kuumottavaa. [Kovaa:] Onko täällä joku? [Radioaalloilta:] Haloo... [Kolinaa.] Kuulitko sä ton? Hyi hitto. Mikä toi oli? En mä tiiä.

Oisitko sä osannut sanoa, - missä on Suomen paras kebab? [Radio ääntelehtii.] Tai Suomen pisin seinä? [Radio kohisee.] [Radioaalloilta:] Raa... [Radio:] Raahessa.

Raahessa. - Raahessa. Täälläkö se on? Meidän täytyy mennä huomenna selvittämään asia. Öö... Kiitos! Me käydään ottaa huomenna selvää. [Purskahtavat nauruun.] [Yltyvä musa alkaa.] [Rytmikäs musa soi.]

[Matte:] Nyt ollaan tultu takasin Iso-Kraaselilta. Tässä katottiin just, että... Tän verran kamaa on kuudella ihmisellä, - kun menee yheksi yöksi johonkin saareen yöpymään.

Juu... Pitäähän sitä olla kaikki tilpehöörit mukana. Aidot citypojat. - Kyllä, kyllä. Kaikki semmoset asiat, JOS sattuu tarvii.

Joo joo. "Kyllä mä tätä ehkä tarviin." Todella vahva suositus - Iso-Kraaselin saarelle ja luotsituvalle. Se oli tosi tunnelmallinen paikka. Luotsituvan on ostanut vuonna 2019 herrasmies, - joka sitä pikkuhiljaa laittaa paremmaksi ja paremmaksi. Se näytti meille, miten sillä hommat etenee. Se mökki oli tosi magee ja se majottaa todella monta.

Isolla porukalla, kun tonne lähtee, ei montaa kymppiä maksa per nuppi. Hintaan sisältyy myös matka sinne tolla veneellä. Eetun kanssa juteltiin sille haamulle tuolla luotsituvassa - ja se sanoi, että Raahesta löytyy Suomen paras kebab. Joten eiköhän lähetä metsästämään sitä. Mutta se onkin ens jaksossa taas Eetun kanavalla.

Samalla myös katotaan sitä Suomen pisintä seinää. Oli jostain syystä semmonen fiilis, että mun oli pakko kysyä sitä - ja se vastasi, että se on täällä. Joten käydään vilkasemassa sekin samalla.

Ja lähetään myös Kalajoelle. Ei muuta kuin tykkäystä videolle - ja se on moro!

2021-07-26 10:20

Show Video

Other news